Selecteer een pagina

Ex Reddingssloep

€39.500

Bouwjaar: 1967
Materiaal: Staal

Lengte: 6.50m
Breedte:
2.20m
Diepgang: 0.90m 

TECHNISCHE INSTALLATIE

Aantal draaiuren: 380
Type Motor:
1x Westerbeke 35E THREE 28 pk
Brandstof: Diesel
Aantal PK: 28 pk
Aandrijving: Vaste schroefas
Koeling: Interkoeling
Motorbediening: Morse
Schroef: 3-blad
Schroefas smering: Watersmering
Besturing: Hydraulisch
Boegschroef: Ja, elektrisch
Brandstoftank: 50 liter Synthetisch
Drinkwatertank: 20 liter Synthetisch
Extra: Bluetooth Radio met app bedienbaar

ELEKTRISCHE INSTALLATIE

Spanning: 12V/220V
Acculader: Ja, Victron Multiplus lader/omvormer
Omvormer: Ja, Victron Multiplus lader/omvormer

ACCOMMODATIE

Interieur betimmering: Mahonie (2014)
Kooktoestel: Ja, SMEV 3-pit
Pomptoilet: ja

De sloep heeft 4 nieuwe accu’s (2023) 2x AGM Accu’s voor boegschroef en starten, en 2x gel accu’s. In 2023 is de sloep volledig gelakt ook is in dit jaar een nieuwe tent erop gemaakt. Met deze sloep kunt u onderhoudsvrij varen voor minstens 6 jaar. Jerommeke is een unieke (EX) reddingssloep van de Duitse marine, geklonken staal en komt uit 1967. 

In 2014 maakte het bedrijf geen gebruik meer van de sloep en kwam in handen van een nieuwe eigenaar die er wel potentie in zag. De sloep is flink onder handen genomen en is voorzien van de hedendaagse gemakken, maar haar karakteristieke uiterlijk is toch te behouden gebleven. Na er een nieuwe bodem in gelast is, is de sloep gestraald, gespoten in epoxy primer en afgelakt met 2 componenten 2022/2023.

De sloep is geheel voorzien van een nieuw teak en mahonie interieur. Zo zijn er nieuwe banken, stuurstand, kasten, rondzit met tafel, waar tevens een zonnebed/bed van te maken is, nieuwe motor, boegschroef, acculader/omvormer, radio, kooktoestel met spoelbak, koelkast, toilet, nieuwe tent etc. geplaatst. U ziet Jerommeke is echt van alle gemakken voorzien. De originele onderdelen van de sloep die niet meer gebruikt zijn heeft de eigenaar allemaal bewaard. Kortom als een op zoek bent naar een unieke, zeer stabiele sloep, een one of a kind, maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging!

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen verkoop. Onze doelstelling is dat u onbezorgd op het water kunt genieten. Samen met onze partner ‘Watersportservice Berend Mink’’ maken wij uw boot volledig vaarklaar voor u het water op gaat. Daarnaast kunnen wij het complete onderhoud van uw boot verzorgen, zodat u ook in de toekomst ontspannen en onbezorgd het water op kunt.