Selecteer een pagina

ONJ 520 RIB Console- (rubber)boot 

Incl. Trailer

Incl. 70PK Yamaha motor

VERKOCHT

Jockey Single 1 persoons buddy seat met rugleuning. Zitting vóór de stuurstand met berging. 2 persoonsbank met berging en beweegbare rugleuning. Voorin de boot zitje met luik en berging voor anker. Polyester romp grijs, tubes antraciet grijs, dubbele stootrand wit.

Bouwjaar:
23-04-2010

Motor:
Yamaha 70PK met complete elektrische installatie en elektronische startonderbreking.

Uitrusting:

  • RVS vaste brandstof tank 90 liter onder kuipbodem zelflozers en
  • bilgepomp.
  • Accu in rvs frame
  • Nutlock motorslot met certificaat
  • Hijsogen en hijsstrop
  • Hoes hockeyseat console en motorhoes
  • Anker met ankerlijnen
  • Navigatie verlichting
  • Luchtpomp

Trailer:
Pega alu trailer, type H600/475COMFORT met disselslot en wielklem

Ontdek de ultieme combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en comfort met de ONJ 520 RIB Console Rubberboot – een krachtige en veelzijdige metgezel voor liefhebbers van snelheid en avontuur op het water.

Deze indrukwekkende RIB-boot, in uitstekende staat, biedt een topsnelheid van maar liefst 55 km/h, waardoor je moeiteloos over de golven kunt scheren en het ware gevoel van vrijheid op het water kunt ervaren. Met zijn zeewaardige ontwerp en weinig vaaruren is deze boot de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en veiligheid, zelfs in ruige omstandigheden op zee.

Of je nu een ervaren zeiler bent die op zoek is naar een snelle coachboot bij wedstrijdzeilen of een liefhebber van waterskiën die op zoek is naar spanning en sensatie, de ONJ 520 staat garant voor een onvergetelijke ervaring op het water. En dankzij de uitstekende staat van de boot, de motor en de trailer, kun je met een gerust hart genieten van vele uren onbezorgd plezier.

Deze ONJ 520 heeft altijd binnen gestaan en de motor verkeert in perfecte staat, waardoor je verzekerd bent van optimale prestaties en betrouwbaarheid. Bovendien wordt de boot geleverd met een hoogwaardige Pega aluminium trailer, type H600/475COMFORT, compleet met disselslot en wielklem, waardoor je hem eenvoudig en veilig kunt vervoeren naar al je favoriete waterbestemmingen.

Kortom, met de ONJ 520 RIB Console Rubberboot haal je een high-performance boot in huis die klaar staat om al je watersportavonturen tot leven te brengen. Stap aan boord en laat je verrassen door de opwinding van varen met de ONJ 520.