Selecteer een pagina

Saga 20 Elektrische Sloep

€22.500

Lengte: 6.50m
Breedte: 2.50m
Diepgang: 0.70m

Renovatiejaar: 2021
Rompsoort: Polyester

TECHNISCHE INSTALLATIE

Type Motor: Hollex Electric Propulsion
Type aandrijving: 8 kW 
Vaarduur: 8 uren

3x Lithium ION Accu’s 48Watt

AANWEZIG

Nieuwe kussens 
Nieuwe Tent 
Verlichting Mastje
Electro kabel 
Omvormer 48/12
Radioset met twee boxen voorin
USB oplader

    Ontdek de ultieme vrijheid op het water met de Saga 20: een ruime en comfortabele boot waarop moeiteloos twee gezinnen kunnen genieten van onvergetelijke avonturen. Met zijn zeer ruime kajuit biedt de Saga 20 voldoende ruimte voor ontspanning en plezier, met ruimte genoeg voor twee volwassenen om heerlijk te loungen in de zon.

    Stap aan boord en ervaar de ongeëvenaarde stabiliteit van deze boot, dankzij het doordachte ontwerp en de hoogwaardige materialen. En dankzij de elektrische aandrijving van de Hollex Electric Propulsion 8 kW geniet je niet alleen van een geruisloze vaart, maar ook van een milieuvriendelijke en duurzame manier van varen.

    De Saga 20 is onlangs volledig gerestaureerd en voorzien van nieuwe antifouling en een buiskap, waardoor hij er weer als nieuw uitziet en klaar is voor avontuur. Met een indrukwekkende autonomie van ruim 8 uur varen zonder opladen, kun je moeiteloos lange tochten maken en genieten van al het moois dat de wateren te bieden hebben.

    Kortom, de Saga 20 is de ideale metgezel voor wie op zoek is naar ultiem comfort, stabiliteit en milieuvriendelijkheid op het water. Stap aan boord en laat je verrassen door de vrijheid van varen met de Saga 20.